VAMM Steel palkitsi työntekijöitään

Perinteen mukaan VAMM Steel on tämänkin vuoden päätteeksi palkinnut ansioituneita työntekijöitään. Juhlan aiheita ovat työntekijöiden syntymäpäivät sekä pitkä työura VAMM Steelilla.

Ihmiset ovat yrityksen tärkein voimavara. Henkilökunnan palkitsemisella halutaan osoittaa, miten paljon työntekijöitä ja heidän panostaan arvostetaan. Pitkät palvelusvuodet yrityksessä ovat arvokkaita, sillä kokemus tuo tekemiseen varmuutta ja ammattitaitoa.

Tämän vuoden palkituista pisin työura on Timolla, joka on työskennellyt VAMM Steelilla nyt 40 vuotta. 30 vuoden urasta palkittiin Asko ja 20-vuotisesta palveluksesta Pasi, Mikko ja Veli-Matti.

Lisäksi juhlittiin 50 vuotta täyttäneitä Anssia ja Raulia sekä 60-vuotiasta Jarmoa. Samia muistettiin niin 15-vuotisesta työurasta, kuin myös 50-vuotissyntymäpäivistä.

Pitkistä palvelusvuosista palkittiin tänäkin vuonna monta henkilöä, mikä kertoo, että ihmiset myös viihtyvät töissä VAMM Steelilla. Se on tärkeää, sillä kun ihminen viihtyy töissä, työn tuloskin on laadukkaampaa.