Yritys

Paikallisten globaalien yritysten tehokas ja luotettava  yhteistyökumppani

 

 

Valmistamme komponentteja ja osia asiakkaidemme valmistamiin moottoreihin, koneisiin ja laitteisiin ohutlevyä ja metallia työstämällä. Usein asiakkaan tuote on osa isoa kokonaisuutta, jonka luotettava toiminta on ihmisten ja jopa yhteiskunnan toimivuuden kannalta äärimmäiseen tärkeää. Laivan tulee selvitä valtameren myrskyistä, lentokentän laitteiden tulee toimia turvallisesti ja voimalaitoksen tuottaa energiaa katkotta.  Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla osa tätä valmistajien ketjua ja suhtaudumme siksi tarkkuudella ja vakavuudella päivittäiseen työhömme.

 

Yrityksemme perusfilosofian voi kiteyttää oikeastaan kolmeen yksinkertaiseen asiaan:

 

teemme työt täsmälleen meille annettujen ohjeiden mukaisesti ja dokumentoimme tekemisemme. Materiaalit voidaan jäljittää ja työvaiheet ovat tarkistettavissa. Hyvin ohjeistetut työt on helppo tehdä ja työntekijöillä on selkeä käsitys mitä heiltä vaaditaan ja miksi. Tämä tarkoittaa laatua, joka pysyy juuri sellaisena, kuin asiakkaan kanssa on alun perin sovittu.

 

Toiseksi; kehitämme jatkuvasti valmistusteknologiaamme ja työmenetelmiämme. Panostamme materiaalien ja työn virtaukseen turhan työn eliminoimiseksi. Siksi tiedämme, mitä työvaiheet maksavat ja kuinka kauan valmistaminen vie aikaa. Asiakkaalla on mahdollisuus nähdä miten hinta muodostuu. Itsellemme menetelmä on keino tehdä töitä kannattavasti ja aikataulussa. Tämä vaikuttaa myös tuotteiden kokonaiskannattavuuteen, joka on loppuasiakkaan kannalta oleellinen asia pidemmällä aikavälillä.

 

Kolmanneksi; haluamme kasvaa johtavaksi valmistajaksi. Se tarkoittaa jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja yrityksen kasvua. Tähän tarvitaan edellä mainitun lisäksi innostusta ja motivaatiota yrittää myös silloin, kuin kaikki ei mene putkeen. Pohjalaisena yrityksenä voimme vakuuttaa, että rasat ei tipahda meiltä kädestä, vaikka tuleekin haastava tilanne.