Prässiosat

Prässää, meistaa tai purista – meille aivan sama. Teemme edullisesti isoja ja pieniä tuotesarjoja!

 

Puristaminen eli prässääminen on nopea ja edullinen valmistustapa, jonka avulla tuote saadaan leikattua ja tarvittaessa muotoiltua heti lopulliseen muotoonsa. Puristintyönä voidaan valmistaa isoja sarjoja kustannustehokkaasti. Prässäys voi olla jopa moninkertaisesti edullisempaa kuin levytyökeskuksella tai laserleikkauksella valmistus.

 

Tehtaallamme on laaja skaala koneita; puristimia on 40 -400 tonnin väliltä. Koneesta riippuen kapasiteetti on 25:sta-120:een iskua minuutissa. Prässäämme tuotteita suoraan kelalta tai tekemällä levytyöstökoneella ensin aihion ja prässäämällä sen muotoon. Rainan leveydet ovat aina 500 mm:iin asti. Suurimman koneen pöytä on 1400×2400 mm. Teemme myös tiivistä yhteistyötä lähellä sijaitsevan meistien valmistajan kanssa, joten tiedämme monta tarpeellista asiaa meistien suunnittelusta, valmistuksesta ja koeajosta.

 

Palveluumme kuuluu, että varastoimme tiloissamme asiakkaidemme omistamia meistejä. Huolehtimme, että ne ovat täydessä iskussa koko ajan.  Hoidamme meistit huoltoon ajoissa hiottavaksi ja tarvittaessa korjattavaksi. Tämä tarkoittaa siis valmistuksen ja meistihuollon kokonaiskoordinointia asiakkaan puolesta.

 

Meillä prässäyksen asiantuntija on Asko Heikkinen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteyshenkilömme asiassa

Asko Heikkinen

Tekninen johtaja

puh. +358 40 735 3806

email. asko.heikkinen(a)vammsteel.fi

Tuotteet

Kaikki ohutlevystä tehtävät sarjatuotteet esim:

– roottorin napalevyt

– staattorin levyt

– autoteollisuuden osat kuten loiskelevyt

– läpiviennit

– kalustukset

– kiinnikkeet