VAMM Steelille Suomen ensimmäinen LVD särmäyspuristin automaattisella työkalunvaihtajalla ja Easy-Form® kulmamittauksella

(Kuvassa vasemmalta oikealle: Perttu Lankinen VOSSI Group Oy, Asko Heikkinen VAMM Steel Oy, Vesa Tammela VAMM Steel Oy ja Marko Vossi VOSSI Group Oy.

VAMM Steel ja VOSSI julkaisivat Tampereen konepaja-messuilla kaupan Suomen ensimmäisestä automaattisella työkalunvaihtajalla varustetusta LVD särmäyspuristimesta. Uusi investointi tuo VAMM Steelille kilpailuetua mm. erinomaisen laadun ja nopeuden myötä. Digitaalisesti etäohjelmoitava särmäyspuristin on yksi osa VAMM Steelin tuotantoprosessien modernisointia.

—Haluamme pysyä omalla toimialallamme kehityksen kärjessä ja uusi konehankinta tukee tavoitettamme.  LVD Toolcell särmäyspuristin Easy-Form® Laser (EFL) -taivutuskulmamittalaitteella ja työkaluvaihtoautomaatiolla mahdollistaa huippulaadukkaiden tuotteiden valmistuksen ja sopii erityisesti Suomen markkinoille ja piensarjatuotantoon, VAMM Steelin toimitusjohtaja Vesa Tammela kertoo.

Uusi kone on herättänyt kiinnostusta alan ihmisten keskuudessa ja VAMM Steel on jo sopinut vierailuista eri tahojen kanssa.  

Jos kiinnostuit asiasta, ota yhteyttä Vesaan! Yhteystiedot löytyvät täältä.