VAMM Steelin messuosasto herätti huomiota Verkosto 2017 -messuilla – tarvitseeko yrityksesi messukalustoa?

Verkosto 2017 -messuilla tammikuussa käyneet huomasivat varmasti VAMM Steelin hienon messuosaston. Messuosasto herätti kävijöissä paljon kysymyksiä ja siitä tuli jo tarjouspyyntöjä. VAMM Steel tekee messuosastoja myös asiakkaille.

Idea oman messuosaston tekemiseen lähti siitä, kun VAMM Steelin toimitusjohtaja Vesa Tammela ja tekninen johtaja Asko Heikkinen miettivät, miksi ostaa valmiiksi rakennettu osasto, kun sen osaa tehdä itse. Tammela ja Heikkinen piirsivät messuosastosta luonnoksen ja valmistivat sen VAMM Steelin ilmeeseen sopivaksi. He halusivat messuosastosta persoonallisen.

– Messukalusto on tehty metallista, joka pintakäsiteltiin. Pöytien tasot ovat puuta. Messuosaston takaseinä on itsekantava, joten se ei tarvitse tukirakenteita. Takaseinän logo on valaistu LED-tekniikalla, Tammela kertoo.

–Pöydissä olevat Lumitar ALT Finland Oy:n valmistamat LES-valot valaisevat hyvin osastoa. Ne saivat paljon huomiota Verkosto 2017 -messuilla. Valaisimet asennetaan meillä valmiiksi, joten ne ovat helppo käyttää. Myös pöydät ovat tukevia ja ne kestävät painoa, Heikkinen jatkaa.

Messuosasto on kätevä kuljettaa, sillä se mahtuu 2×1 metrin tilaan. Se kootaan kolotekniikan ja pikalukituksen avulla. Ainoastaan pöydässä on neljä ruuvia ja takaseinässä kahdeksan ruuvia. Messuosaston voi koota yksin ja se toimii sekä ulko- että sisätiloissa.

Messuosasto suunnitellaan asiakkaan toivomusten ja tarpeiden mukaan. Asiakas saa aina havainnekuvat ennen rakentamista. Tuloksena syntyy yksilöllinen tuote.

– Tilausaika on tapauskohtainen, joten kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin, niin suunnitellaan messuosasto yhdessä. VAMM Steel kiittää kaikkia osastolla kävijöitä Verkosto 2017 -messuista, yhtiö kiittää.