VAMM Steel on auki koko kesän – uusi tuote plex-suoja

VAMM Steelin tuotanto on auki normaalisti koko kesän. Koronavirustilanne on tuonut myös uuden tuotteen VAMM Steelin tuotevalikoimaan. Plex-suojia on myyty jo täyttä häkää.

– Valmistamme plex-suojia mm. hotelleihin, ravintoloihin ja myymälöihin. Toimitamme suojat tulevaksi kesäksi esimerkiksi PowerParkiin lippukassoille ja muihin eri palvelupisteisiin, toimitusjohtaja Vesa Tammela kertoo.

Plex-suojat valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Niistä voidaan valmista eri kokoisia, jalalla seisovia, palvelutiskiin kiinnitettäviä, katosta roikkuvia ja muita malleja tarpeen mukaan. Tammelan mukaan myös pleksissä oleva palveluaukko kokoa voidaan räätälöidä palvelutilanteeseen sopivaksi.

– Palveluaukko voi olla vaikka maksupäätteen tai tuopin kokoinen riippuen asiakkaan toimialasta. Tärkeintä on, että pleksi suojaa kunnollisesti pisaroilta sekä asiakaspalvelijaa että asiakasta.

Uusiin toimitiloihin ollaan tyytyväisiä

VAMM Steel muutti kokonaan uusiin toimitiloihin vuodenvaihteessa. Tehtaan sisällä muutoksia tehdään edelleen.

– Muutamme järjestystä vielä tehtaan sisällä, jotta saamme materiaalivirtauksia joustavammaksi ja suoraviivaisemmiksi.

Uusissa toimitiloissa on hyvä ilmastointi, parempi valaistus ja ergonomia. Näiden ansiosta myös turvallisuusriskit pienenevät. Henkilöstöltä on tullut jo positiivista palautetta.

– Teimme ergonomiaan muutoksia jo muuttovaiheessa. Kehitämme työskentelyolosuhteita sitä mukaan, kun saamme työntekijöiltä palautetta. Olemme kiinnittäneet huomiota esimerkiksi työskentelykorkeuksiin ja käsillä tehtävien työvaiheiden ergonomiaan. Näitä asioita kehitetään meillä jatkuvasti, työntekijöiden pääluottamusmies Mikko Hanka kertoo.

Pidetään kiinni koronaviruksen ennaltaehkäisystä

Kevään aikana VAMM Steelilla on panostettu hygieniaan. Vessat on jaettu osastoittain, taukohuoneen pöydät ovat etäällä toisistaan, käsidesiä on tarjolla ja etätöitä on tehty mahdollisuuksien mukaan.

Tammela uskoo, että osa koronatilanteen aikana tulleista käytännöistä jää pysyväksi. Etätyöt ovat mahdollistaneet monelle tehokkaamman työnteon. Koronan etenemistä ei kukaan voi ennustaa.

– Kukaan ei tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Pidämme kuitenkin kiinni hyvästä linjasta, mikä on nyt aloitettu. Desinfioidaan, pestään käsiä ja liikutaan luonnossa. Kyllä koronasta selvitään.