VAMM Steel muuttaa uusiin toimitiloihin ja investoi uuteen SG-kulmaleikkurikoneeseen

VAMM Steel muuttaa uusiin toimitiloihin Strömberg Parkin sisällä. Uusi toimipiste sijaitsee noin kilometrin päässä vanhoista tiloista. Uusi osoite on Strömbergin puistotie 11 G ja pääovi on Dynamotie 1A.

– Muutto tapahtuu osastoittain niin, että tuotanto ei häiriinny. Muutto on valmis vuoden 2019 loppuun mennessä, VAMM Steelin toimitusjohtaja Vesa Tammela kertoo.

Uusissa toimitiloissa on jo hitsausta ja LP- levytyökeskus.

VAMM Steel panostaa tulevaisuuteen ja hakee kasvua, joten yritys investoi myös uuteen SG-kulmaleikkuriin ShearGenius 1530, joka asennetaan uusiin tiloihin maaliskuussa 2019. Myös NT-materiaalivarasto modernisoidaan.

– Asiakkaamme hyötyvät koneen tarkkuudesta, nopeudesta, lasermerkkauksesta ja uuden teknologian mahdollisuuksista varmasti.

 

Servoteknologia tuottaa ekologisesti tasalaatuista jälkeä

Kone edustaa Prima Powerin uusinta kulmaleikkurisarjaa ShearGenius 1530, joka integroidaan NT-materiaalivarastoon. Varasto modernisoidaan ohjauksen, sähköjen sekä turvallisuuden osalta vastaamaan nykypäivää.

Prima Powerin myyntipäällikkö Jani-Pekka Huopaniemi kertoo, että koko koneen lävistys- ja leikkuriteknologia on täysin sähköservotoiminen.

– Uusi SG-kulmaleikkurikone on edeltäjiään tarkempi, nopeampi ja kustannustehokkaampi. Sähköservoteknologian ansiosta kone on äärimmäisen tarkka ja tuottaa tasalaatua aamusta iltaan, Huopaniemi kertoo.

 

Uusi teknologia tuo lisämahdollisuuksia

Uusi Shear Genius 1530 kulmaleikkurikone tarjoaa muun muassa tarkempia ja korkeampia muovauksia tuotteisiin. Uusi iRam-puskinteknologia kasvattaa työkalujen määrää revolverissa ja nopeuttaa työkalunvaihtoa. Uuden puskinteknollogian ansiosta kiinteistä multitooleista saadaan indeksoivia. Lisäksi koneella voidaan tehdä kappaleisiin muotoja, pieniä taivutuksia, kierteytystä sekä lasermerkkauksia.