VAMM Steel muuttaa – uusi levytyökeskus suoraan uusiin tiloihin

VAMM Steel muuttaa uuteen toimipisteeseen osoitteeseen Strömbergin puistotie 11 G. Tila on niin sanottu GG-tehdas. Uusi tila sijaitsee alle kilometrin päässä vanhasta, eli tehdas pysyy edelleen ABB:n alueella. Ensimmäiset työpisteet siirretään uusiin tiloihin syyskuun aikana.

Uusi tila on energiatehokkaampi, siellä on LED-valaistus ja tila on tarkoituksenmukaisempi VAMM Steelin käyttöön. Uudet tilat ovat n.7000 neliömetrin kokoiset.

Muuton yhteydessä on tarkoitus tehostaa tuotantoa layout-muutoksen avulla.

– Suunnittelemme muuton yhteydessä tehtaan layoutin järkevämmäksi, jolloin työ on mahdollista tehdä entistä tehokkaammin ja järkevämmin. Sisätilan lisäksi meillä on käytettävissä myös ulkotilaa, jota voimme hyödyntää. Uudessa tilassa henkilöstön sosiaalitilatkin ovat paremmat, VAMM Steelin tekninen johtaja Asko Heikkinen kertoo.

 

Levytyökeskus käyttöön uusissa tiloissa syyskuun aikana

Uusiin tiloihin asennetaan parhaillaan Finn-Powerin levytyökeskusta. Kyseessä on levytyöstökeskus, jossa on myös laser.

Kone otetaan käyttöön syyskuun aikana. Se tuo lisää joustavuutta tuotantoon ja sen ansiosta asiakkaille voidaan tarjota entistä paremmat palvelut. Konesiirrot pitemmällä aikajaksolla antavat myös mahdollisuuden muuttaa tuotanto ilman keskeytyksiä.