Uusia sopimuksia Tampereen alihankintamessuilta VAMM Steelille

VAMM Steel Oy osallistui ensimmäistä kertaa Tampereen alihankintamessuille. —Kävimme neuvotteluita eri sektoreiden kanssa mm. koneidenvalmistus, energiasektorin, sähköjakelun ja ajoneuvoteollisuuden kanssa. Näiltä messuilta osa kontakteista on jo realisoitunut uusiksi sopimuksiksi, kertoo VAMM Steelin Oy:n tj. Vesa Tammela. Hänen mukaansa messut ovat näkyvyyden ja tunnettavuuden takia uudelle yritykselle aivan ehdoton juttu.

—Liikkeellä olleet kävijät olivat messuilla ammattiasenteella. Aistimme selvästi, että messuille oli tultu tekemään kauppaa ja etsimään uusia ideoita. Kävimme mm. suunnittelijoiden kanssa useita keskustelijoita koneiden ja eri valmistustapojen tuomista mahdollisuuksista, summaa tuotantojohtaja Asko Heikkinen. VAMM Steelin tuotteiden ja tuotannon laaja skaala herätti kiinnostusta. —Monelle oli yllätys, että voimme valmistaa tuotteita 20 g:n painosta aina 20 000 kiloon ja valmistaa isojen sarjojen lisäksi myös hyvin pieniä sarjoja, lisää Asko.

Vaasan osasto erottuu messuilla edukseen hyvin suunniteltuna, värikkäänä ja yhteen hiileen puhaltavana. —Osasto viestii asiakkaille pohjalaista tekemisen henkeä. Omalta osaltamme halusimme kertoa asiakkaillemme lisäksi yhteistyöstä laserteknologiaan erikoistuneen Veslatec Oy:n kanssa. Olimme samalla osastolla ja saimme kerrottua molempien alihankintapalveluista asiakkaille samalla kertaa, kertoo Vesa.

—Meille messut olivat erittäin hyvä kokemus. Siksi olemmekin jo suuntaamassa katseet seuraavaan tapahtumaan. Voisi ehkä ajatella niin, että taloustilanne aiheuttaa messuille positiivisen vireen: kävijät ovat messuilla tosi mielessä. Näemme asian niin, että jokainen keskustelu on mahdollisuus auttaa asiakkaita löytämään uusia ideoita, tuotantotapoja tai toimintamalleja joilla saadaan tuotteiden kustannuksia laskettua, päättää Vesa.

 

alihankintameesu2