Oma puumerkki tuotteessa tuo vastuun laadusta

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun Aidin Tahmasebi aloitti työt VAMM Steelilla konekäämijänä. Alanvaihdos oli iso, sillä aiemmin Tahmasebi työskenteli McDonaldsissa vuoropäällikkönä. Hän kuitenkin päätti, että on aika opetella jotakin uutta.

Alanvaihdos sai alkusysäyksen työvoimatoimiston vinkistä. Tahmasebi lähetti työhakemuksen VAMM Steelille ja pääsi koulutukseen, jonka jälkeen hän siirtyi työntekijäksi VAMM Steelille.

– 10 vuotta VAMM Steelilla on mennyt nopeasti. Olen oppinut paljon ja ollut tyytyväinen työhöni.

Tahmasebin mukaan napojen kääminnässä on tärkeää siisteys ja työympäristön puhtaus, sillä napojen kupari reagoi helposti lian kanssa. Myös varastojen riittävyydestä täytyy huolehtia.

Tahmasebi tekee VAMM Steelilla kaksivuorotyötä. Jokaiseen käämittyyn napaan laitetaan oma puumerkki.

– Kouluttajani sanoi aikoinaan, että kun asiakas näkee tuotteen, sen pitää näyttää siltä, että se on tehtaassa tehty. Merkkaamme jokaisen tuotteen omalla puumerkillä. Silloin itselle tulee tunne, että on vastuussa tuotteen laadusta.

Tahmasebi on kotoisin Iranista. Hän tuli Suomeen yhdeksänvuotiaana perheensä kanssa. Hän kertoo olevansa iloinen siitä, että asuu Suomessa.

– Minulla on perhe ja sukulaisia Vaasassa. Olen myös kiitollinen tästä työstä. Minulla on mukavat työkaverit ja hyvät esimiehet. Rakastan suomalaisia ihmisiä, sillä Suomessa ollaan rehellisiä, rehtejä ja ystävällisiä. En halua ikinä ajatella, että ruoho olisi vihreämpää aidan toisella puolen. Ihmisten pitäisi olla tyytyväisiä siihen, mitä heillä on tällä hetkellä.