Kesätöihin VAMM Steelille Vaasaan!

VAMM Steel on Vaasassa sijaitseva komponenttivalmistaja. Tehtaassamme työskentelee yli 60 alan ammattilaista. Valmistamiamme tuotteita käytetään mm. isoissa risteilyaluksissa, voimalaitoksissa, kaivoksissa ja työstökeskuksissa. Töitä tehdään myös energiajakeluun ja terveydenhoitoalan tarpeisiin.

Kaikkia asiakkaitamme yhdistää vaatimukset korkealaatuisista ja tarkasti tehdyistä tuotteista. Teemme pitkäjänteistä työtä kasvun eteen tarjoamalla työntekijöille reilun palkan, hyvän perehdytyksen ja parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet. Kohtelemme kaikkia tasapuolisesti ja annamme kaikille mahdollisuuden onnistua. 

Jos sinulla on halua oppia – me tuemme sinua siinä! Tervetuloa VAMM Steelille!

Kesätyötä joustavasti sinun aikataulusi mukaan!

Kiinnostaako kesätyö, jonka voit aloittaa ja päättää joustavasti sinun ohjelmasi mukaan?  Haluatko työpaikan, jossa pääset kiinni sellaisiin töihin, joista on sinulle hyötyä tulevalla urallasi?
Nappaa kiinni mahdollisuudesta ja hae tänä kesänä töihin VAMM Steelille!

VAMM Steel tarjoaa tarjoaa tänäkin kesänä 2023 töitä vähintään kymmenelle 18 vuotta täyttäneelle kesätyöntekijälle. Kesätyöt ajoittuvat huhti-syyskuun ajalle. Työnkuvaasi voi kuulua esim. hitsausta, taivutusta, koneistusta tai kokoonpanoa.

Kesätyömme tarjoavat mahdollisuuden tutustua teollisuuden alaan käytännössä. Sinun ei tarvitse olla teollisuuden töiden asiantuntija tai osaaja – me opetamme sinulle työt ja perehdytämme sinut tehtäviisi huolellisesti.  Hitsaustöissä vaadimme koulutusta tai kokemusta, muissa töissä aiemmalla koulutustaustallasi ei ole väliä – oikea asenne ja halua oppia riittää! Huomioithan, että kesätyöjaksomme voivat vaihdella muutamasta viikosta useampaan kuukauteen ja kesätyöjakson voi aloittaa halutessaan jo keväällä tai venyttää sitä vastaavasti jopa syyskuulle saakka.

Etkö tiedä mitä särmääjä tekee? Ei haittaa – kohta tiedät!

Voisiko minusta tulla hitsaaja, osaisinko särmätä vai olisinko parhaimmillani kokoonpanotöissä? Tätä ei tarvitse tietää etukäteen. Kun tutustut töihimme paikan päällä, pystymme nopeasti arvioimaan, mikä olisi sinulle sopivin tehtävä.

Työkokemus, josta on hyötyä millä tahansa urapolulla

Kesätyöjakson jälkeen saat työtodistuksen, joka voi myöhemmin olla merkittävä tekijä urallasi. Kesätyöt kiinnostavat työnantajia – jos olet jo nuorena työskennellyt monipuolisesti erilaisissa tehtävissä, se parantaa mahdollisuuksia missä tahansa työnhaussa. Jos mielit myöhemmin tuotantopäälliköksi tai johtotehtäviin, käytännön työkokemuksesta on erityisen paljon hyötyä.

Millaista kesätyö on VAMM Steelilla?

VAMM Steelin kesätyöt sopivat niille, jotka jaksavat herätä aamuisin töihin, mutta nauttivat siitä, että välillä tehdään töitä myös iltavuorossa. Viikonloput ovat vapaat, joten silloin saat rauhassa nauttia kesästä!  Töitä tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin: aamuvuoro klo 7-15 ja iltavuoro 15-23. Kaikissa vuoroissa teet töitä muiden kanssa, joten tukea työntekoon löytyy aina. Pitkiä viikonloppuvapaitakin voidaan järjestellä tarpeen mukaan. Tehtaamme sijaitsee Vaasassa, Strömberg Parkin alueella.

Miten haen kesätyöpaikkaa?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi suoraan Mikalle osoitteeseen mika.hautala@vammsteel.fi Hakemuksesi voi olla CV tai vapaamuotoinen hakemus. Jos videon lähettäminen tuntuu luontevalta, voit tehdä hakemuksen myös videon muodossa. Rohkeat voivat tarttua myös luuriin ja soittaa! Mikan tavoittaa numerosta: 0504394119 arkipäivisin klo 8-15 välillä.

Toimi heti, koska kesätyöjaksoja aletaan suunnittelemaan hyvissä ajoin ja ensimmäisillä hakijoilla on parhaat mahdollisuudet työllistymiseen!