Hitsaaja – haluatko oman alasi huipuksi?

VAMM Steel on Vaasassa sijaitseva komponenttivalmistaja. Tehtaassamme työskentelee yli 60 alan ammattilaista.
Valmistamiamme tuotteita käytetään mm. isoissa risteilyaluksissa, voimalaitoksissa, kaivoksissa ja työstökeskuksissa. Töitä tehdään myös energiajakeluun ja terveydenhoitoalan tarpeisiin. Kaikkia asiakkaitamme yhdistää vaatimukset korkealaatuisista ja tarkasti tehdyistä tuotteista.

Jos sinulla on halua oppia – me tuemme sinua siinä! Tervetuloa VAMM Steelille!

Hitsaaja, haluatko oman alasi huipuksi?

Onko sinulla hitsauksen peruskoulutus, mutta ei mielekästä työtä? Viihdytkö kuitenkin omassa tallissasi hitsi kädessä vapaa-aikanasi ja soiko puhelimesi aina, kun jollekin pitää hitsata jotain? Taidat olla juuri oikea henkilö, jota me haemme!

Hitsaussertifikaatit kuntoon meillä

Jos sinulla ei ole hitsaussertifikaatteja, älä huoli. Kun tulet meille töihin, me autamme sinua saamaan sertifikaatit kuntoon. Pääset meillä mukaan ammattilaisporukkaan, jossa on yhteensä 15 hitsaajaa, eli apua löytyy ympäriltä joka päivä. Me perehdytämme sinut vaihe vaiheelta niin, että kehityt omassa työssäsi joka päivä.

Kaksivuorotyö – vapaat viikonloput

Meillä tehdään töitä kahdessa vuorossa. Aamuvuoro aloittaa klo 7 ja päättää työpäivänsä klo 15. Iltavuoro ottaa ohjat klo 15 ja lähtee kotiin klo 23. Vuorot vaihtelevat viikoittain ja tarpeen mukaan on mahdollista tehdä tunteja sisään niin, että viikonloppusi pitenee kolmen päivän mittaiseksi.

Reilu meininki ja lupaukset, johon voi luottaa

Teemme pitkäjänteistä työtä kasvun eteen tarjoamalla työntekijöille reilun palkan, hyvän perehdytyksen ja parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet. Kohtelemme kaikkia tasapuolisesti ja annamme kaikille mahdollisuuden onnistua. Meillä työskentelee taustoiltaan ja osaamiseltaan erilaisia ja eri ikäisiä ihmisiä. VAMM Steelin johdolle on tärkeä asia, että kaikille riittää töitä.

Hae töitä vaikka heti

Töihin hakeminen ei enää helpommaksi mene. Jos CV:n tai avoimen työhakemuksen raapustaminen ei kuulu lempihommiisi, olet todennäköisesti juuri se tekijä, kenet me haluamme. Ota siis puhelin käteen ja lähetä WhatsApp viesti suoraan Mikalle numeroon: 050 4394119. Rohkeimmat voivat soittaakin. Tai jos videon nauhoittaminen on sinulle helppoa, sekin käy.

Jos vastausta ei kuulu heti, älä huoli. Me otamme sinuun yhteyttä! Jos olet perinteisen sähköpostin käyttäjä, voit pistää viestiä myös sähköpostitse osoitteeseen: mika.hautala@vammsteel.fi

Jos et soita tai ota yhteyttä – työpaikkaa on melko mahdoton saada. Älä siis jää miettimään vaan toimi heti! Vakituinen työpaikka on tässä ja nyt. 

Mitä palveluita VAMM Steel tarjoaa? Tutustu palveluihin täällä.

Haluatko lähettää hakemuksesi kotisivujen kautta? Sekin onnistuu. Klikkaa lisätietoja täältä!