Särmääjäksi VAMM Steelille

VAMM Steel on Vaasassa sijaitseva komponenttivalmistaja. Tehtaassamme työskentelee yli 60 alan ammattilaista.
Valmistamiamme tuotteita käytetään mm. isoissa risteilyaluksissa, voimalaitoksissa, kaivoksissa ja työstökeskuksissa. Töitä tehdään myös energiajakeluun ja terveydenhoitoalan tarpeisiin. Kaikkia asiakkaitamme yhdistää vaatimukset korkealaatuisista ja tarkasti tehdyistä tuotteista.

Jos sinulla on halua oppia – me tuemme sinua siinä! Tervetuloa VAMM Steelille!

Huipputason särmääjäksi ilman aiempaa kokemusta? Kyllä, se on mahdollista!

Pidätkö vaihe vaiheelta oppimisesta? Entä nautitko työstä, jossa asioita tehdään järjestyksessä annettujen ohjeiden mukaisesti? Hahmotatko asioita helposti kuvista, tai ainakin uskoisit sen onnistuvan sinulta?

Jos vastaat näihin kysymyksiin kyllä, sinulla on täydet mahdollisuudet oppia VAMM Steelilla jopa huipputason särmääjäksi.

Ai et tiedä mitä särmääjä tekee?

No sekään ei haittaa. Tämä kyllä selviää sinulle hyvän perehdytyksemme ansiosta. Haemme työporukkaamme innokasta oppijaa, joka haluaa onnistua omassa työssään. Me opetamme sinua työssäsi vaihe vaiheelta eteenpäin niin, että aloitamme helpoimmasta päästä ja pikkuhiljaa taitojen karttuessa opettelemme lisää.

Työympäristösi on siisti ja käytössäsi on modernit särmäyslaitteet. Opit pian ohjelmoimaan eri valmistajien moderneja koneita yksi kerrallaan, jotka toimivat loogisesti ja saman kaavan mukaan. Tuloksena saat tehtyä kappaleita, joiden laatua tilaaja osaa arvostaa. 

Eihän minulla ole mitään hajua teollisuuden töistä! 

Juuri siksi nyt kannattaakin vaihtaa alaa. Pelkästään meillä on paljon erilaisia mahdollisuuksia tehdä töitä. Kaikille töille ei ole omaa koulutuslinjaa ammattikouluissa, vaan ammattilaiseksi opitaan työn ohella. Meille tarvitaan kaikenlaisia osaajia, ja esimerkiksi särmääjän työ on erinomainen alku. Meillä on töissä ihmisiä erilaisilla taustoilla: sinkkuja, perheellisiä, yksinhuoltajia, äitejä, isiä, opiskelijoita ja valmistuneita, eri kansallisuuksia. Taustallasi ei ole merkitystä. Jos haluat oppia saada vakituisen työpaikan, meillä se on mahdollista.

Kaksivuorotyö – vapaat viikonloput

Meillä tehdään töitä kahdessa vuorossa. Aamuvuoro aloittaa klo 7 ja päättää työpäivänsä klo 15. Iltavuoro ottaa ohjat klo 15 ja lähtee kotiin klo 23. Vuorot vaihtelevat viikoittain ja tarpeen mukaan on mahdollista tehdä tunteja sisään niin, että viikonloppusi pitenee kolmen päivän mittaiseksi.

Reilu meininki ja lupaukset, johon voi luottaa

Teemme pitkäjänteistä työtä kasvun eteen tarjoamalla työntekijöille reilun palkan, hyvän perehdytyksen ja parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet. Kohtelemme kaikkia tasapuolisesti ja annamme kaikille mahdollisuuden onnistua. Meillä työskentelee taustoiltaan ja osaamiseltaan erilaisia ja eri ikäisiä ihmisiä. VAMM Steelin johdolle on tärkeä asia, että kaikille riittää töitä.

Hae töitä vaikka heti

Töihin hakeminen ei enää helpommaksi mene. Ota puhelin käteen ja lähetä WhatsApp viesti suoraan Mikalle numeroon: 0504394119. Rohkeimmat voivat soittaakin. Tai jos videon nauhoittaminen on sinulle helppoa, sekin käy.

Jos vastausta ei kuulu heti, älä huoli. Me otamme sinuun yhteyttä! Jos olet perinteisen sähköpostin käyttäjä, voit pistää viestiä myös sähköpostitse osoitteeseen mika.hautala@vammsteel.fi

Jos et soita tai ota yhteyttä – työpaikkaa on melko mahdoton saada. Älä siis jää miettimään vaan toimi heti! Vakituinen työpaikka on tässä ja nyt. 

Mitä palveluita VAMM Steel tarjoaa? Tutustu palveluihin täällä.

Haluatko lähettää hakemuksesi kotisivujen kautta? Sekin onnistuu. Klikkaa lisätietoja täältä!