Käsikäyttöinen kuitulaserhitsauskone – G-Weike pitää ohutlevyjen pinnat suorina!

VAMM Steel on investoinut uuteen kuitulaserhitsauskoneeseen, joka on uusi ja tehokas tapa hitsata helposti vääntyviä ohutlevyjä nopeasti ja tehdä erittäin siistiä lopputulosta.

—Käsilaserhitaus on jopa kymmenen kertaa nopeampaa kuin esimerkiksi Migillä tai Tigillä hitsattaessa. Hitsauksen jälki on myös erinomainen: pieni lämmöntuotto mahdollistaa sen, että ohutlevyt eivät pääse vääntymään hitsauksen aikana. Tuloksena on hyvin ryhtinsä pitävät tuotteet ja siisti, viimeistelty jälki, kertoo VAMM Steelin toimitusjohtaja Vesa Tammela.

Laserhitsaus on roiskeetonta hitsausta ja siksi jälkikäsittelylle ei ole tarvetta. Tämä on ominaisuus, jota erityisesti asiakkaat arvostavat. Kun hitsauksen jälki on lähtökohtaisesti siisti, eikä sitä tarvitse enää käsitellä erikseen, laadunvaihtelu saadaan minimoitua.

— Etsimme asiakkaillemme jatkuvasti uusia menetelmiä tuotteiden valmistukseen ja mietimme samalla erilaisia tapoja tuotantomme prosessien tehostamiseksi. Käsilaserilla hitsattaessa aikasäästöä syntyy sekä itse hitsaustapahtumassa, mutta myös siinä, kun yksi tuotantoprosessin vaihe eli roiskeiden jälkikäsittely voidaan jättää kokonaan pois. 

VAMM Steel mukana uuden teknologian hyödyntämisessä

Tammela arvioi, että laserhitsaus tulee yleistymään koko ajan. VAMM Steelilla tutkitaankin ahkerasti, miten kuitulaserhitsauskonetta hyödyntämällä voidaan nopeuttaa ja helpottaa tuotteiden valmistusta.  —Kannustamme asiakkaitamme heittämään ideoita ja kysymään rohkeasti lisää. Yhteisellä suunnittelulla voimme löytää erinomaisia ratkaisuja niin vanhojen kuin uusien tuotteiden valmistukseen.

Kiinnostuitko?
Kysy lisää meiltä!

Vesa Tammela
vesa.tammela@vammsteel.fi
050 373 1822

Katso video kuitulaserhitsauksesta alta

Käsikäyttöinen laserhitsaus G-WEIKE

Tekniset tiedot

  • Laserteho: 1500 w
  • Hitsauspaksuus: 0.5 – 3 mm
  • Hitsausrailon vaatimus: ≤ 0.5 mm

Hyödyt

  • Pitää helposti vääntyvät ohutlevyt suorina hitsatessa
  • Nopea tapa hitsata
  • Erittäin siisti lopputulos ilman roiskeita
  • Ei vaadi jälkikäsittelyä